Отборът на  Манчестър Сити победи гостуващия Брайтън с 3:0 и

...
Отборът на  Манчестър Сити победи гостуващия Брайтън с 3:0 и
Коментари Харесай

Манчестър Сити отново си върна върху пред Ливърпул

Отборът на  Манчестър Сити победи гостуващия Брайтън с 3:0 и още веднъж излезе с точка точка пред Ливърпул в челото - 77:76.И трите попадения за манчестърци в отсрочения мач паднаха след почивката, когато точни бяха Рияд Марез в 53-ата, Фил Фодън в 65-ата и Бернардо Силва в 82-ата минута.
Арсенал победи с 4:2 Челси на " Стамфорд Бридж " в различен отсрочен мач Висшата лига. Головото шоу трансформира мача в представление: Един Нкетия вкара два гола, а по един прибавиха Емил Смит Роу и Букайо Сака от дузпа.

Попаденията на Тимо Вернер и Сесар Аспиликуета пък не се оказаха задоволителни за " сините ". С триумфа " артилеристите " се изравниха по точки с четвъртия Тотнъм, само че изостават по голова разлика.

Лукаку първи можеше да вкара след пас на Лофтъс-Чийк, само че стреля настрана от вратата. Арсенал откри резултата при първата си рискова офанзива. В 13-ата Кристенсен направи сгреши при опита си да върне топката на Менди и на процедура я подари на Нкетия. Нападателят на " топчиите " напредна и невъзмутимо осъществя.

Домакините натиснаха, само че най-хубавата опция се откри пред Сака, който обаче се подхлъзна и не можа да нанесе съдбоносен удар. В 90-ата минута Аспиликуета изблъска Сака в наказателното полеа и рефеът отсъди дузпа. Потърпевщият бе прецизен от бялата точка, оформяйки крайното 4:2 за Арсенал.

Така за първи път от 28 години Челси позволи три следващи загуби вкъщи във всички турнирири. 

В други отсрочени против Нюкасъл победи гостуващия Кристъл Палас с 1:0, а Евертън и Лестър приключиха наедно - 1:1.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР